دانش و فناوریموبایل و تبلت

رویداد غیرقابل توقف Samsung Life در اکتبر 2021 باز می گردد: در اینجا آمده است

(Pocket -lint) – رویداد قبلی Life Unstoppable سامسونگ برای جایگزینی رویدادی که معمولاً در نمایشگاه بزرگ IFA در برلین برگزار می شود ، طراحی شد.

این راه اندازی به محصولات تلویزیون و AV سامسونگ و همچنین لوازم خانگی نگاه کرد و همه چیز را به هم وصل کرد – و در عین حال نوآورانه و سرگرم کننده (همانطور که راه اندازی فناوری پیش می رود) بود.

زندگی غیرقابل توقف بازگشته است – این بار با شعار “خانه شگفتی ها”

چه زمانی رویداد غیر قابل توقف Samsung Life است؟

سامسونگ دعوتنامه هایی برای زندگی غیرقابل توقف: خانه شگفتی ها ارسال کرده است که در 12 اکتبر 2021 ، ساعت 10 قبل از ظهر برگزار می شود. در اینجا زمان در منطقه محلی شما آمده است:

  • سان فرانسیسکو – 02:00 PDT
  • نیویورک – 05:00 EDT
  • لندن – 10:00 BST
  • برلین – 11:00 CEST
  • دهلی نو – 14:30 IST
  • توکیو – 18:00 JST
  • سیدنی – 20:00 AEDT

چگونه می توانم زندگی غیرقابل توقف را تماشا کنم؟

سامسونگ گفته است که این دعوت برای رسانه ها ، صنعت و شرکای خرده فروشی ارسال شده است ، بنابراین عموم مردم نمی توانند این رویداد را تا 18 اکتبر ، زمانی که خانه مجازی برای عموم مردم باز می شود ، مشاهده کنند.

آنچه از رویداد انتظار می رود

سامسونگ گفته است که House of Surprises شرکت کنندگان را از طریق یک تور مجازی در خانه “Unstoppables” (خانواده غیرقابل توقف) ، خانواده ای که با جدیدترین دستگاه های سامسونگ و نوآوری های اکوسیستمی گره خورده است ، می برد. دقیقاً معنی آن چیست ، ما نمی دانیم ، اما آخرین رویداد بسیار خنده دار بود ، در حالی که به سامسونگ این فرصت را می داد تا محصولات مختلف داخلی خود را به نمایش بگذارد که گاهی اوقات در پشت درخشش جدیدترین گوشی گلکسی گم می شوند.

ما انتظار داریم که روبات های داخلی را ببینیم ، از نظافت تا سایر خدمات ، انتظار داریم خدمات داخلی و تلویزیونی یکپارچه و موارد دیگر را ببینیم. ما مطمئن هستیم که سامسونگ قبل از روز بزرگ نکات خود را کنار می گذارد.

نویسندگی کریس هال در اصل منتشر شده در به




منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا