دانش و فناوریموبایل و تبلت

چگونه آن را به صورت آنلاین تماشا کنیم


(Pocket-lint) – Developer Avalanche Software امروز میزبان «نگاهی جدید» در میراث هاگوارتز خواهد بود، با یک رویداد نمایشی گیم پلی که بعداً به صورت آنلاین پخش خواهد شد.

بازی نقش‌آفرینی آینده که در دنیای هری پاتر اتفاق می‌افتد (البته در دهه 1800، مدت‌ها قبل از تولد او) در 10 فوریه 2023 منتشر می‌شود و شما این فرصت را خواهید داشت که فیلم‌های کاملاً جدیدی از گیم‌پلی را در طول پخش تماشا کنید.

در اینجا نحوه تماشای آن آمده است.

نمایش گیم پلی میراث هاگوارتز چه زمانی شروع می شود؟

نگاه جدید به گیم‌پلی میراث هاگوارتز در ساعت 6 بعد از ظهر به وقت گرینویچ امروز جمعه 11 نوامبر 2022 آغاز می‌شود. در اینجا زمان‌ها در سایر مناطق آمده است:

  • ساحل غربی آمریکا: 10:00 PST
  • ساحل شرقی آمریکا: 13:00 EST
  • انگلستان: ساعت 18:00 به وقت گرینویچ
  • اروپای مرکزی: 19:00 CET
  • استرالیا: 05:00 AEDT (12 نوامبر)

ویدیوی روز جیبی

نحوه تماشای ویترین گیم پلی هاگوارتز Legacy

می‌توانید نمایش گیم‌پلی میراث هاگوارتز را در بالای این صفحه تماشا کنید.

در غیر این صورت، از طریق رسمی پخش خواهد شد یوتیوب میراث هاگوارتز و توییچ نرم افزار Avalanche کانال ها

انتظار چه چیزی

توییتی که توسط حساب رسمی میراث هاگوارتز منتشر شد نشان داد که این ویترین توسط پاتر یوتیوب XpectoGO ارائه خواهد شد.

این ما را از طریق یک «تور کوچک قلعه هاگوارتز» می‌گذراند، سیستم خلق شخصیت‌ها را نشان می‌دهد، برخی از مبارزات را به تفصیل شرح می‌دهد و اولین ظاهر رابط کاربری را به ما می‌دهد.

squirrel_widget_12855240

نوشته ریک هندرسون




منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا