دانش و فناوریموبایل و تبلت

چگونه تماشا کنیم و انتظار چه چیزی را داشته باشیم


(Pocket-lint) – با بازگشت CES 2023 به لاس وگاس در اوایل ژانویه 2023، سونی کنفرانس مطبوعاتی سالانه خود را قبل از نمایشگاه میزبانی خواهد کرد.

و اگر نمی‌توانید به وگاس برسید، می‌توانید پخش زنده آن را به صورت آنلاین تماشا کنید.

اینجا کجا و چگونه است، به علاوه چند چیز که ممکن است انتظار داشته باشیم.

کنفرانس مطبوعاتی Sony CES 2023 چه زمانی برگزار می شود؟

کنفرانس مطبوعاتی سونی در CES 2023 امروز چهارشنبه 4 ژانویه ساعت 17:00 PST (به وقت محلی) برگزار خواهد شد. در اینجا زمان شروع برای مناطق زمانی مختلف آمده است:

چهارشنبه 4 ژانویه 2023

  • ساحل غربی ایالات متحده: 17:00 PST
  • ساحل شرقی ایالات متحده: 20:00 EST

پنجشنبه 5 ژانویه 2023

  • انگلستان: 01:00 GMT
  • اروپا: 02:00 CET
  • ژاپن: 10:00 JST
  • استرالیا (سیدنی): 12:00 AEDT

آیا می توانم کنفرانس مطبوعاتی Sony CES 2023 را به صورت آنلاین تماشا کنم؟

ما یک ویدیوی جاسازی شده برای ارائه سونی در بالای این صفحه اضافه کرده‌ایم، بنابراین می‌توانید آن را همین‌جا تماشا کنید. در غیر این صورت، آن را پیدا کنید در یوتیوب اینجا.

ویدیوی روز جیبی

چه انتظاری می توانید داشته باشید؟

اگرچه هنوز هیچ خبری در مورد محصولات خاصی برای کنفرانس مطبوعاتی خود نداشته‌ایم، سونی احتمالاً با توجه به نام Sony Honda Mobility در توییت بالا، به پیشرفت‌هایی در فضای خودرو خواهد پرداخت.

ما همچنین منتظر به‌روزرسانی قابل‌توجهی در PlayStation VR 2 هستیم که در آینده‌ای نه چندان دور منتشر می‌شود و در بسیاری از مطالب بازاریابی سونی قبل از ارائه آن قرار گرفته است.

علاوه بر این، ما معمولاً شاهد برخی از اعلان‌های تلویزیونی با فناوری‌ها و ارتقاءهای جدید هستیم که در نهایت به بازار راه می‌یابند.

نوشته ریک هندرسون




منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا