دانش و فناوریموبایل و تبلت

چگونه یک نفر را در فیس بوک بلاک کنیم


(جیب پرز) – همه ما در موقعیتی بوده ایم که گاهی اوقات مسدود کردن یک شخص بهترین راه حل است. در طول سال‌ها، فیس‌بوک آنقدر به‌روزرسانی شده است که تشخیص اینکه چگونه می‌توان کسی را دقیقاً مسدود کرد، ممکن است دشوار باشد. دلیل هر چه که باشد، مسدود کردن یک کاربر دیگر فیسبوک در واقع هنوز نسبتاً آسان است. در اینجا نحوه، بعلاوه اتفاقاتی که پس از مسدود کردن یک نفر و هر چیز دیگری که باید بدانید، رخ می دهد، آمده است.

چگونه یک نفر را در فیس بوک بلاک کنیم

کاربران دسکتاپ


ورود به فیس بوک در وب، و سپس این مراحل را دنبال کنید:

  1. روی عکس نمایه خود در سمت راست بالای فیس بوک کلیک کنید.
  2. Settings & Privacy را انتخاب کنید و سپس به Settings > Privacy بروید.
  3. در منوی سمت چپ روی Blocking کلیک کنید.
  4. در بخش مسدود کردن کاربران، روی “افزودن به لیست مسدود” کلیک کنید.
  5. نام نمایه ای را که می خواهید مسدود کنید وارد کنید و سپس روی Block کلیک کنید.

ویدیوی روز جیبی

اگر با استفاده از روش بالا نمی توانید نمایه ای پیدا کنید، سپس به سادگی به نمایه ای که می خواهید مسدود کنید بروید. از آنجا گزینه … را در سمت راست نمایه آنها انتخاب کنید و سپس Block را انتخاب کنید.

کاربران موبایل

چگونه یک نفر را در فیس بوک بلاک کنیم

وارد شوید اپلیکیشن موبایل فیسبوک و سپس این مراحل را دنبال کنید:

  1. نمایه فیسبوک شخص را جستجو کرده و آن را انتخاب کنید.
  2. روی گزینه … کنار دکمه پیام ضربه بزنید.
  3. از منوی باز شده روی Block ضربه بزنید.

می خواهید ببینید چه کسانی را در فیس بوک مسدود کرده اید؟

برای مشاهده لیست در حال اجرا از تمام پروفایل هایی که مسدود کرده اید، وارد فیس بوک در وب شوید و روی عکس نمایه خود در بالا سمت راست کلیک کنید. Settings & privacy > Settings > Privacy > Blocking را انتخاب کنید.
در قسمت Block users روی Edit کلیک کنید و سپس لیست مسدود شده خود را مشاهده کنید تا لیستی از پروفایل هایی را که در فیس بوک مسدود کرده اید مشاهده کنید. از اینجا، می‌توانید یک نمایه را نیز رفع انسداد کنید.

وقتی نمایه ای را رفع انسداد می کنید، به طور خودکار دوباره با آن شخص در فیس بوک دوست نخواهید بود. اگر نمایه ای را مسدود کنید و سپس آن را رفع انسداد کنید، باید یک درخواست دوستی جدید برای آن نمایه ارسال کنید.

وقتی شخصی را در فیس بوک بلاک می کنید چه اتفاقی می افتد؟

وقتی شخصی را در فیس بوک مسدود می کنید، نمایه او دیگر نمی تواند شما را تگ کند یا چیزهایی را که در تایم لاین خود پست می کنید ببیند. مسدود کردن یک شخص همچنین باعث حذف دوستی آنها از نمایه شما می شود.

بهترین برنامه های آیفون 2022: راهنمای نهایی

چرا یک کاربر فیس بوک را مسدود می کنید؟

اگر شخصی شما را آزار می دهد یا در فیس بوک باعث ناراحتی شما می شود، از ویژگی بلاک استفاده کنید. می توانید بلافاصله آنها را ساکت کنید و از دسترسی آنها به نمایه شما و تماس با شما جلوگیری کنید.

میخواهی بیشتر بدانی؟

فیس بوک دارای یک در صورت نیاز به جزئیات بیشتر، کل صفحه پشتیبانی اختصاص داده شده به حذف دوستان و مسدود کردن کاربران.

Pocket-lint همچنین دارای راهنماهای زیر در فیس بوک و مسنجر است:

نوشته مگی تیلمن.




منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا