دانش و فناوریموبایل و تبلت

کنفرانس مطبوعاتی Nvidia CES 2023: چگونه تماشا کنیم


(جیب پرز) – CES 2023 دقیقاً در گوشه و کنار است و انتظار می رود اخبار جالب زیادی از نمایشگاه امسال منتشر شود.

یکی از غول‌های فناوری که در این مراسم حضور خواهد داشت، انویدیا خواهد بود، و ما می‌توانیم چیزهای زیادی در مورد آنچه که برای این نیروگاه گرافیکی پیش می‌آید بیاموزیم.

تمام جزئیات کلیدی را که باید بدانید، در اینجا بیابید.

کنفرانس مطبوعاتی Nvidia CES 2023 چه زمانی برگزار می شود؟

ارائه اصلی انویدیا از ساعت 08:00 به وقت PST در روز سه شنبه 3 ژانویه 2023 در وگاس آغاز خواهد شد. در اینجا زمان های مختلف محلی آمده است:

  • ساحل غربی ایالات متحده: 08:00 PST
  • ساحل شرقی ایالات متحده: 11:00 EST
  • انگلستان: 16:00 GMT
  • اروپای مرکزی: 17:00 CET

آیا می توانم رویداد رسانه ای را به صورت آنلاین تماشا کنم؟

انویدیا زمان ارائه خود را که این بار “آدرس ویژه” نامیده می شود، اعلام کرده است، اما هنوز جزئیاتی در مورد ترتیبات پخش زنده خود به اشتراک نگذاشته است.

ویدیوی روز جیبی

ما بسیار تصور می‌کنیم که می‌توانید تماشا کنید، هر چند، چه از طریق یک پیوند اختصاصی یا در YouTube، بنابراین به محض اینکه چیزی تأیید شد، این صفحه را به‌روزرسانی می‌کنیم.

در طول کنفرانس مطبوعاتی انویدیا چه انتظاری داریم؟

انویدیا بیش از هر چیز به یک چیز معروف است – کارت های گرافیک فوق العاده قدرتمند برای بازی های رایانه شخصی.

با توجه به اینکه سری RTX 40 در حال حاضر در طبیعت منتشر شده است، ما پیش بینی نمی کنیم که سری 50 یا هیچ چیز دیگری رونمایی شود، اما می توانیم اطلاعات بیشتری در مورد نسخه های بعدی کارت های منتشر شده به دست آوریم.

انویدیا همچنین چیپ‌ست‌هایی می‌سازد که مجموعه‌ای از پلتفرم‌های جالب از جمله Nintendo Switch را تامین می‌کنند، بنابراین ارزش آن را دارد که به طور کامل به اطلاعیه‌های آن توجه کنید، زیرا ایده‌های جدید آن می‌تواند تأثیرات عمده‌ای بر چشم‌انداز بازی داشته باشد.

نوشته ریک هندرسون ویرایش توسط ماکس فریمن میلز.




منبع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا